Kanal C4

Jannas dröm

Janna

Den vanligaste frågan man får under uppväxten är ”Vad ska du bli när du blir stor?” Somliga vet helt säkert, andra inte, några vill jobba med samma sak som sin mamma eller pappa och andra tvingas till att göra det. Men vad som är det allra viktigaste är att göra det som man själv vill göra.

VinterHaiku

Med tydlig skärpa

februarimorgon nu

fastfrusna vidder

Haiku

Efter stormig dag
försöker samla rester
i gamla hjulspår

Idolfinalen på C4

Idolfinalen på C4-gymnasiet 2011

• Filmad och redigerad av Pernilla Lindblad
  • Musik av Beauty within

Drugsmarta c4-elever

drugsmarts hemsida

För andra året i rad har medieprogrammet elever som gör sin APU på Centrum för alkohol och narkotika i Stockholm. I år är det Amanda Lundberg och Lisa Grankvist som är där och gör alkoholfria glöggtest och bloggar på Drugsmart-sidan.

Tiotusen jublande fans på plats för Idol i Malmö

Amanda & Robin. Foto: Josefine Moos

Malmöarenan är fullproppad med fans, föräldrar till fansen och folk som är där bara för att se hur allt fungerar bakom tv-skärmen. Människor bär på plakat med Idolernas namn, de har pannband med samma motiv. Även eleverna från kursen Textkommunikation på C4 var på plats för att få uppleva hysterin.

Här nedan kan du ta del av olika länkar från uppgifterna som tilldelades eleverna, samt bilderna från upplevelsen:

Haiku

Kom igen alla poesiskrivare - publicera er!

frostnupna ytor
stilla gryningstid nu höst